"A kiválóság nem örökletes. A minőség nem veled születik. Csak akkor lehetsz a legjobb, ha a legjobbakkal veszed fel a versenyt."

Gundel Károly

2013. december 20., péntek

AZ ÉN AJÁNDÉKOM...













Írtam egy könyvet... Egy szakácskönyvet. Habár ez csak egy könyvecske, de az enyém... Minden vágyam volt egy saját, olyan "igazi" szakácskönyv. Hát megszületett. Az én első, kemény fedeles, szép, színes könyvecském. Limitált kiadással, és jó szívvel, ajándékba. Ezzel szeretnék kedveskedni a hozzám közel álló embereknek, akikkel javarészt élem az életemet. Családtagoknak, barátoknak, munkatársaknak és tanítónéniknek. Ez az én Karácsonyi ajándékom, Nekik. Nem drága, nem nagy, csak szívből jövő. Nekik, mert kedves és tiszteletre méltó emberek. Hogy mennyit dolgoztam vele? Se sokat se keveset. Éppen annyit, hogy szép legyen. Szeretnék külön köszönetet mondani Barbinak / Barbi konyhája /és férjének Győzőnek, akik segítettek megvalósítani az álmomat. Ők végezték el a nyomdai munkákat és hozták létre eme könyvecskét. Csodálatos és precíz munkát végezetek. Pont olyan lett, mint amilyet megálmodtam. Köszönöm még egyszer! A könyv címe: Pompás falatok, Nagyszerű ízek. 45 receptet tartalmaz, egy rövid előszóval megspékelve. Egy oldalon, egy recept található az étel fotójával együtt. Előételek, főételek, halas fogások, sütemények és desszertek. Remélem, hogy örömet szerzek majd az olvasóimnak és kedvet hozok nekik, a sütéshez-főzéshez. 


Áldott Békés Karácsonyt!





Illéskrisz Konyhája


24 megjegyzés:

  1. Gratulálok! Nagyon gyönyörű kis könyv! Szerintem a többiek nem kívánhatnának ennél szebb ajándékot, mint a saját megálmodott könyvedet! :) Nagyon szuper lett! :)

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok! Csodásak a képeid és a receptjeid is. Biztosan nagyon fognak örülni azok, akik ezt kapják ajándékba!

    VálaszTörlés
  3. Krisztokém!Gratulálok neked a könyvedhez amit megálmodtál és meg is valósitottad.Ez óriási siker.Gratulálok mégegyszer!!!!!

    VálaszTörlés
  4. Lehet, hogy úgy érzed nem nagy ajándék, de én az ilyen személyes ajándékoknak tudok legjobban örülni, szóval biztos nagy örömet szerzel vele annak, aki ezt kapja tőled. Nagyon szép lett.

    VálaszTörlés
  5. Azannya! Ezt is megcsináltad. Gratulálok!

    VálaszTörlés
  6. Gratulálok! Nagyon jó ötlet, nagyon szép könyv:) A blog is szuper:)

    VálaszTörlés
  7. Gratulálok! Nagyon szép szakácskönyvet álmodtál és valósítottak meg számodra! (Álmaimban valahol már nekem is megfordult ilyen gondolat de azt hiszem számomra ez továbbra is csak álom marad!)

    VálaszTörlés
  8. Kriszti gratulálok :)! Ez a könyv is olyan színvonalas, mint minden, ami a kezed alól kikerül. Csúcs vagy!!

    VálaszTörlés
  9. Kriszti, gratulálok! Kedves gondolat volt tőled, hogy ezt adod a szeretteidnek, ismerőseidnek. A szívből jövő ajándék mindig a legértékesebb, bármi legyen is az.

    Kívánok áldott, békés, szeretetteljes ünnepeket, bár tudom kicsit nehéz lesz lelkileg az idei Karácsony neked...

    VálaszTörlés
  10. Milyen szép, mennyire megérdemled! Gratulálok!
    Áldott Karácsonyt Neked!

    VálaszTörlés
  11. Gratulálok, nagyon szép és kedves meglepetés tőled szeretteidnek, a neked kedves embereknek! :) Szép és igényes a kivitelezés, biztos, hogy nagyon fognak örülni a megajándékozottak! :)

    VálaszTörlés
  12. Apró lépés a nagy dolgok felé! Gratulálok Kriszti, nagyon ügyes vagy! És megérdemled!!!!! Boldog Karácsonyt!

    VálaszTörlés
  13. Megkésve, de ideértem és nagyon köszönöm, hogy ránk merted bízni a féltett kincsed kivitelezését! Nagyon szép lett, igyekeztünk Neked örömet szerezni, és ahogy látom sikerült! Puszillak!
    Boldog karácsonyt!

    VálaszTörlés
  14. Ez aztán a karacsonyi ajádék! Gratulálok!

    VálaszTörlés
  15. Kedves Mindenki!

    Hálásan köszönöm a kedves szavakat! Egy kicsit Ti is részesei vagytok eme könyvecskének, mert olvastok engem és néha benéztek a "konyhámba". A jövőben is szeretettel várok mindenkit, aki hozzám betér és meglátogatja a blogomat. Áldott, Békés Karácsonyt és Boldog Új esztendőt Kívánok!

    VálaszTörlés
  16. Gratulálok :) Tökéletes ajándék. A legnagyobb elismerésem azért, hogy végig csináltad. Nálam is szerkesztés alatt van már egy éve, de lesz még vagy 3 év, amire elkészülök vele. Le a kalappal :)

    VálaszTörlés
  17. Krisztina szuper ötlet, én még nem mertem egy egész szakácskönyvben gondolkodni csak egy jövő évi naptárban a receptjeimmel, és ugyanúgy Barbiék csinálták meg, nemsokára én is felteszem az enyémet, szóval gratulálok, szép lett nagyon a könyved, biztosan örülni fognak akik kapnak:-))))
    Boldog Karácsonyt Nektek is:-))))

    VálaszTörlés
  18. A szívből jövő ajándékok a legszebbek.
    Kellemes készülődést kívánok az ünnepekre és szép karácsonyt! :o)

    VálaszTörlés
  19. Kriszti, szeretettel gratulálok! Nagyon szép lett a könyved! És csodás ajándék neked is és annak is akinek adod.
    Legyen örömteli, áldott karácsonyotok!!

    VálaszTörlés
  20. Gratulálok! Nagyon szép lett!

    VálaszTörlés
  21. Nahát, ez tényleg gyönyörű! Szerintem a szeretteidnek eláll a szava, ha ezt meglátják, megkapják! Igazán gyönyörű és ebből a néhány képből is látszódik, hogy milyen színvonalas. Gratulálok!

    VálaszTörlés
  22. Ez igen! Gratulálok! Remélem, hogy a közeljövőben lesz egy könyvesboltban is kapható szakácskönyved!
    Minden jót kívánok sok szeretettel! :)

    VálaszTörlés
  23. Drága Kriszti! Szívből gratulálok az ötlethez és a kivitelezéshez is! Biztos vagyok benne, hogy valamennyi megajándékozott nagy örömmel fogja forgatni! Fontos: Mindenképpen hagyj belőle 1-1- példányt a gyermekeidnek is! :)
    Boldog, békés karácsonyt és sikeres új esztendőt kícánok, nagyon sok szeretettel: Bilonka

    VálaszTörlés