"A kiválóság nem örökletes. A minőség nem veled születik. Csak akkor lehetsz a legjobb, ha a legjobbakkal veszed fel a versenyt."

Gundel Károly

2011. október 19., szerda

KATICABOGÁR ZSELYKÉNEK...












Csöppnyi torta, egy csöppnyi kicsi lánynak, Zselykének...Egy édes, kétéves kicsi tündérkének sütöttem a Születésnapjára, ezt a pici Katicát. Nem is tudom elmondani, hogy micsoda örömet okoztam neki, a meglepi tortával. Mikor meglátta, nagyra nyitotta a kék szemecskéjét és összecsapta a kezét. Szinte ujjongott örömében. Hozta-vitte, ide-oda teszegette a Katicát nagy lelkesedéssel. Mi meg attól féltünk,  nehogy a szőnyegre "repüljön" a piros pöttyös bogárka...Nagyon cuki volt! Nem kellett messzire vinni a tortácskát, mert egy utcában lakunk velük. Nem is olyan régen, most nyáron ismerkedtünk össze Zselykével és anyukájával Zsuzsival. A mama pedig, Krajnyák Zsuzsanna, a híres sportolónő, a vívás nagymestere. Éppen most lett Világbajnok Catania-ban, Olaszországban. Nagyon büszke vagyok rá, és örülök, hogy megismerkedhettem velük. Fantasztikus egyéniség, csodálatra méltó személyiség. Életemben először, közelről láttam egy igazi arany érmet, és a kezemben is tarthattam...Hatalmas munka és kitartás van egy ilyen csodaszép medalionban. Még egyszer minden elismerésem és gratulációm Zsuzsinak a szép szereplésért!! És most jöjjön pár kép, a kis ünnepeltről...


Zselyke és a Katica...



Ide szúrom a gyertyát..



Zselyke és Zsuzsi...



Egy puszit a Katicának...



És a szépen csillogó Érmek...



Egy győzelem után...




Zselyke, Zsuzsi és Krisztike...




11 megjegyzés:

  1. Olyan jó örömet szerezni másoknak!Látszik a kis Zselykén, hogy mennyire örült!:-)Zsuzsinak gratulálok, további sikereket kívánok Neki!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon helyes a katicád, főleg a szeme tetszik:) Zselykének boldog szülinapot!! Anyukájának pedig gratulálok, fantasztikus teljesítmény, további sikereket kívánok neki:)

    VálaszTörlés
  3. A torta gyönyörű és a kislány egy tündér! Boldog születésnapot Zselykének és a kedves új ismerősödnek, Zsuzsinak gratulálok és a jövőben is hasonló sikereket kívánok! :)

    VálaszTörlés
  4. Már Te is a torták mesterének számítól mert olyan formákat tudsz már csinálni amit csak csodálni tudok. Nagyon ügyes vagy! A kis tündér ünnepeltnek Boldog szülinapot kívánok. Mennyire látni hogy meglepődött és örült a tortának.Aranyos a testvére is kicsit félszegen nézett oldalról.Az utolsó kép is nagyon jó ott már Zselykének a szája szélén van a torta minta. A kis ünnepelt mamájának gratulálok az elért sikereihez!:)

    VálaszTörlés
  5. Boldog szülinapot Zselykének! Nagyon bájos lett a katicabogarad! Szuper ügyes vagy. :)))

    VálaszTörlés
  6. Lányok!

    Köszönöm mindenkinek a kedves hozzászólást! Mindkét ünnepeltnek továbbítom a jó kívánságokat!:o)))

    VálaszTörlés
  7. Mit mondhatnék én már csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz. Isten éltesse a csepp lányt és a Zsuzsának további sikereket kívánok és az elértekhez pedig elismerésem, és gratulációm.

    VálaszTörlés
  8. További sikereket és mindkettőtöknek az ünnepeltnek sok-sok éven át ilyen finomságot még!

    VálaszTörlés
  9. Tündi, Vicuska!

    Köszönöm a jó kívánságokat, majd tolmácsolom! :o))

    VálaszTörlés
  10. Klassz kis Kata bogarat alkottál.
    ünnepeltnek sok boldogságot, anyájának meg gratu!

    VálaszTörlés
  11. Igazolni tudom, hogy a torta nem csak szép, hanem finom is volt, mint Zselyke keresztanyukája szerencsés vagyok, és kaptam belőle :-)

    VálaszTörlés